HISTORIEN

Consensus it er grundlagt i 1999 af direktør Martin Wiil. Martin kom med en række erfaringer fra branchen, men længtes efter et større fokus på at have mennesket i centrum i det daglige arbejde.

Med dette fokus som en kerneværdi startede Consensus og fik snart tilgang i form af endnu en medarbejder, som tiltrådte i slutningen af år 2000. Dermed havde Consensus IT den første dedikerede IT-supporter og konsulent og var medvirkende til at forretningen støt voksede op igennem 00'erne. Omkring årsskiftet 2013/2014 nåede forretningen en størrelse, hvor der var behov for nye hænder på holdet. I februar tiltrådte endnu en IT-rådgiver og supporter, og i oktober måned ansatte vi en salgskonsulent. De nye kræfter gav mulighed for at varetage flere arbejdsopgaver og servicere en større kreds af kunder. Med den øgede kundetilstrømning blev der behov for administrationskompetencer, hvilket blev tilført i andet halvår af 2015. I februar 2016 og igen i maj 2019 ansatte vi yderligere IT-rådgivere og -supportere.

De stærke kompetencer samt den kundevenlige tilgang til IT-rådgivning og support kulminerede i slutningen af 2016, 2017 og 2018 med Gazelleudnævnelsen af Børsen.

Efter sommerferien 2019 gik vi i Consensus IT ind i en ny fase med ansættelsen af en IT-direktør, i forbindelse med det som vi ser som et reboot af virksomheden hvor vi blandt andet vil udvide vores kompetenceportefølje så vi kan hjælpe vores kunder med endnu flere og bedre IT-leverancer.

Vores primære fokus er dog uændret: Vi vil være den personlige IT-afdeling for små og mellemstore virksomheder der ikke har behov for, eller ønsker, at have egen IT-afdeling.

Kontakt os på

Eller udfyld formularen og få et uforpligtende møde

Consensus IT kåret til Gazelle

Selvom vi har mere end 20 år på bagen er vi stadig i fuldt firspring. Vi er stolte over at vores virksomhed er blevet kåret som Gazelle for tredie år i træk. Vi takker vores mere end 700 brugere for den tillid de viser os hver dag. Consensus IT er AAA ratet.

Consensus IT a/s | Carl Jacobsens Vej 20 | DK-2500 Valby, Denmark | Tlf: 36 13 22 22

×
Menu
Ring
Skriv