MARTIN WIIL

Direktør
M: 4081 6861
E: wiil@consensus-it.dk

Jeg er født i 1973 og har mere end 20 års erfaring med IT i erhvervsvirksomheder. I 1999 startede jeg Consensus-it, fordi jeg bare måtte være på en arbejdsplads, hvor mennesket er i centrum.

Jeg har det overordnede ansvar for at vores omverden er glad for at handle med os. Jeg arbejder ydmygt for vores kunder og er meget optaget af, at kunden altid får den bedste løsning og den IT-platform, der skaber de bedste rammer for at nå deres forretningsmål.

I 2011 færdiggjorde jeg en 4½-årig uddannelse som psykoterapeut. Det hjælper mig til at forstå mennesker og organisationer, kommunikere bedre og har yderligere forstærket min vilje til at opnå consensus.

Jeg bor på Vesterbro og min fritid bruger jeg sammen med venner og Victor, som jeg er voksenven for på sjette år gennem foreningen Børns Voksenvenner. Herudover bliver det til en løbetur i ny og næ.

HENRIK SJØSTRAND

Sales Manager
M: 6142 4647
E: hs@consensus-it.dk

Jeg er født i 1965, opvokset i København og bor nu i Vanløse.
Jeg startede som konsulent i Consensus it i oktober 2014 og sørger for, at vi løbende udvider vores kundekreds inden for IT/AV.

Inden jeg startede hos Consensus it, har jeg arbejdet 16 år i AV-verdenen og fik derigennem for 10 år siden kendskab til Consensus-it.

Der oplevede jeg den faglige dygtighed og de it-kompetencer, som kendetegner Consensus-it.
Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om at sige ja til at starte i Consensus-it.

Gennem et stort engagement i dialogen med kunder og relationer arbejder jeg målrettet for at indfri de opstillede mål. Jeg er resultatorienteret, prioriterer mine indsatser og er overbevist om, at forandringer også byder på nye muligheder.

Mit varemærke er troværdighed, loyalitet og naturlig indsigt i andres situation og udfordringer – og så har jeg styr på mine opgaver .

I min fritid er jeg sammen med familien og mine venner. Men der bliver også plads til en sund løbetur rundt om Damhussøen.

ROBERT GRØNDAHL WINTHER

CTO
M: 6035 3020
E: rob@consensus-it.dk

Jeg er født I 1964 i Aalborg, men har boet hele mit voksne liv på Sjælland, nu i Glostrup

Min baggrund er i ledelse, men jeg har altid interesseret mig for IT, og siden 2000 har jeg haft fornøjelsen af at beskæftige mig med ledelse af IT-folk og IT-leverancer.

Jeg har altid arbejdet i krydsfeltet mellem IT og forretning og har en bred erfaring, både fra kundesiden og leverandørsiden.

Som nyeste skud på stammen i Consensus it har jeg glædet mig meget til at arbejde sammen med mine nye, dygtige kolleger og jeg ser frem til at møde vores kunder, forstå deres forretningsmæssige udfordringer og IT-behov, og levere de rigtige løsninger og platforme, naturligvis indenfor de rammer vi aftaler.

I min fritid er jeg ofte at finde bag mit kamera eller på min mountainbike, gerne i Hareskoven, og jeg holder meget af at tage både min dejlige kone og mit kamera med på rejser så vi kan få både oplevelser og billeder med hjem.

FRANZ GLÖET

Konsulent
T: 3613 2222
E: gloet@consensus-it.dk

Jeg er født i 1961, opvokset i Jylland, men har boet i København det meste af mit liv.

Jeg har arbejdet hos Consensus-it siden februar 2016, men har kendt til og haft hyppig kontakt med firmaet igennem de sidste mange år. Jeg har altid oplevet Consensus-it som et yderst kompetent, seriøst og dynamisk IT-firma, så jeg er rigtig glad for nu at være en del af holdet.

Jeg startede i IT-branchen i 1994 og har gennem årene tilegnet mig så meget basal viden omkring IT, at jeg efterhånden er klædt rigtig godt på til at kunne håndtere de fleste af de problemstillinger, vi støder på hos vores kunder.

Det er yderst vigtigt for mig, at kundernes IT-udfordringer altid bliver taget seriøst og håndteret professionelt og effektivt og at der igennem hele processen er fokus på god kommunikation. Jeg sætter en ære i at runde supportsager af med glade og tilfredse kunder, og yder gerne en ekstra indsats for at nå dertil.

Mine kompetencer spænder vidt, fra Windows, både på klient- og serversiden, henover infrastruktur og netværk til Microsoft Office 365, som vi i Consensus it er specielt fokuserede på. Microsofts nye tiltag omkring cloudbaserede produkter er noget, vi følger tæt og ser store muligheder i.

Jeg bor på Østerbro og bruger min fritid med familien og på at se mig omkring i den store verden, allerhelst på motorcykel ude i den rå natur.

DANNY ANDERSEN

Konsulent
T: 3613 2222
E: da@consensus-it.dk

”Jeg kom til verden på femte sal… min far var tosset…”.
Nej, det var nu ikke som Gasolin i sin tid sang, men jeg kom da til verden med skrig og skrål en kold dag i marts i 1972.

Der skulle dog gå 18-20 år, før jeg vidste at IT og al dens mangfoldighed, skulle blive min faglige vej fremad i livet. Da jeg er udpræget ordensmenneske og socialt anlagt, så følte jeg et ansvar for at få et velfungerende IT-system op at køre og vedligeholde det på bedste vis. Jeg vil gøre mit ypperste for, at vi som mennesker, føler os trygge ved brugen af IT. Overordnet er forskellige IT-systemer trods alt bare værktøjer, der skal lette vores dagligdag.

Derfor har jeg i min over 20 års erhvervserfaring, arbejdet med drift og support af pc’ere og servere og for det meste indenfor windows-verdenen. I stedet for at være specialiseret, besidder jeg en mere bred viden og kan hurtigt sætte mig ind i nye produkter og viden.

Jeg er det nyeste skud på stammen hos Consensus IT og vil sammen med mine dygtige kolleger, supportere vores kunder, store som små, med de IT-bump de støder på i dagligdagen. Det at kunne aflevere en vellykket opgave og få en tilfreds og tryg kunde, finder jeg yderst motiverende.

Privat bruger jeg tiden på familie og venner og rejser gerne for at opleve andre folkefærd og få en på opleveren.

LASSE KRUSAA MØLLER

Konsulent
T: 22 60 18 68
E: lkm@consensus‑it.dk

Jeg er født i 1979 og er uddannet Datatekniker.

Jeg har en fortid i Dansk Industri, Tivoli og Forsvaret, hvor jeg har jeg varetaget en bred vifte af opgaver, som har været med til at styrke mine kompetencer. Disse erfaringer glæder jeg mig til at bidrage med som IT-konsulent hos Consensus-IT.

Det vigtigste i mit job er at sikre en fornuftig og tilfredsstillende løsning for vores kunder. Jeg kan lide kontakten til folk, hvor jeg hele tiden ser udvikling og potentiale til forbedring. Det er vigtigt at være ærlig for at opnå den bedste dialog.

Mine personlige styrker er tålmodighed, empati, vilje og en positiv løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Jeg er far til tre dejlige børn, som til stadighed udfordrer og glæder min kones og min hverdag. Jeg spiller bordfodbold, og har gjort det siden 1999, og deltager i turneringer i ind-og udland når tiden er til det.

CHARLOTTE DOHN

Bogholder
M: 2659 4952
E: bogholder@consensus-it.dk

Født i 1973 og bor i Herlev med min mand og 2 børn.

Startede som ekstern bogholder for Consensus-it i 2014. Jeg håndterer virksomhedens bilag – heriblandt betaling og registrering af virksomhedens leverandør-fakturaer, registrering af kundeindbetalinger og rykning af kunder med forfaldne saldi. Yderligere, udformer jeg momsregnskab, indberetning og afregning til SKAT og klargøring af materiale til revisor.

Jeg løser altid opgaverne med stort engagement, nærvær og et smil. Jeg sætter pris på den positive stemning på kontoret i Valby og føler mig altid velkommen og værdsat.

I min fritid hygger jeg med familie og venner samt forskellige kulturelle oplevelser. Er aktiv løber i Herlevløberne og løber trailløb i hareskoven.

Consensus IT kåret til Gazelle

Selvom vi har mere end 20 år på bagen er vi stadig i fuldt firspring. Vi er stolte over at vores virksomhed er blevet kåret som Gazelle for tredie år i træk. Vi takker vores mere end 700 brugere for den tillid de viser os hver dag. Consensus IT er AAA ratet.

Consensus it a/s | Carl Jacobsens Vej 20 | DK-2500 Valby, Denmark | Tlf: 36 13 22 22
×
Menu
Ring
Skriv