Herunder kan du se priserne på de mest populære licenser i Microsofts Office 365-paletten.

Der er mange flere pakker end listet nedenfor, men vi hjælper naturligvis vores kunder med at finde den rigtige Office-pakke til dem så se nedenstående som eksempler, så .

Vi anbefaler små og mellemstore virksomheder Microsoft 365 Business Premium, som indeholder både standard Office-pakken, mulighederne for samarbejde, ekstra sikkerhed og muligheden for central administration af jeres computere og smartphones.

 
CONSENSUS ANBEFALER
Microsoft 365 Apps for Business Microsoft 365 Business Standard Microsoft 365 Business Premium Enterprise E3
Pris pr. bruger pr. måned 65,80 kr 78,70 kr 125,90 kr 146,50 kr.
Indeholder Denne licens er basalt set Office-pakken som abonnement. Du få stadig adgang til at administrere dine Office-licenser fra et sted så du har mulighed for at sikre dig, at I kun betaler for de licenser I har brug for.
Men I får med Microsoft 365 Apps for Business ikke adgang til de mange samarbejdemuligheder der ligger i de lidt dyrere Office pakker
Her begynder det at blive rigtigt interessant: Med denne pakke får du alt det du også får med Microsoft 365 Apps for Business plus Microsoft Teams og SharePoint , som giver jer langt flere mulighed for at dele og arbejde sammen i dokumenter. Alle mulighederne fra Microsoft 365 Business Standard, herunder alle de smarte muligheder for at dele og arbejde sammen i dokumenter.
Med Premium-pakken kommer der også en række ekstra sikkerhedsfeatures, både helt automatisk samt flere muligheder for at tilpasse jeres sikkerhed, herunder beskyttelse mod Spam, Phishing og andre trusler fra Internet.
Desuden er der i Premium-pakken mulighed for at styre jeres devices.
OFFICE-PROGRAMMERNE

Outlook

Word

Excel

PowerPoint

OneNote

OneDrive

Skype
SAMARBEJDE

Teams

SharePoint
j
SIKKERHED
Azure Information Protection j
DEVICE-HÅNDTERING

Intune
Heading #1
Heading #2
Heading #3
Simple content
Simple content
Simple content