KOM GODT I GANG

Den rigtige løsning til dit behov

Hos Consensus IT er det vigtigt at det er dit behov og dine eksisterende løsninger der er i centrum. Vi sørger derfor altid for at vi bliver fuldstændige enige om hvor lidt der skal til for at vi kan indgå et samarbejde.

Vi mødes derfor altid uforpligtende for at få afdækket dine ønsker og behov da ingen virksomheder er ens. Derefter kommer vi med vores bud på hvor lidt der skal til i form af en handlingsplan der indeholder trin for trin for at løfte dig videre. Vi investerer begge vores mødetid og intet andet.

Vi servicerer +700 brugere hver dag i alt fra nystartede små virksomheder til meget veletablerede større virksomheder, med vidt forskellige behov.

Vi har leveret til vores kunder i mere end 20 år og har den højeste kreditscore AAA og ser frem til et uforpligtende møde så vi også kan hjælpe dig med at holde din virksomhed rullende.

Du kan læse nærmere om vores generelle rådgivning her og møde et lille udvalg af vores kunder her

Kontakt os på

Eller udfyld formularen og få et uforpligtende møde

Consensus IT kåret til Gazelle

Selvom vi har mere end 20 år på bagen er vi stadig i fuldt firspring. Vi er stolte over at vores virksomhed er blevet kåret som Gazelle for tredie år i træk. Vi takker vores mere end 700 brugere for den tillid de viser os hver dag. Consensus IT er AAA ratet.

Consensus IT a/s | Carl Jacobsens Vej 20 | DK-2500 Valby, Denmark | Tlf: 36 13 22 22

×
Menu
Ring
Skriv