LENOVO

Kvalitetsbevidste produkter

Siden vores opstart i 1999 har vi foretrukket, hvad der dengang hed IBM, og siden 2005 har heddet Lenovo. Det er ikke blot kvalitetsprodukter vi med glæde anbefaler vores kunder, vi benytter dem også internt i Consensus IT i flere forskellige henseender. Vores lange partnerskab har desuden resulteret i en erfaring og ekspertise med Lenovo produkter, som kommer vores kunder til gode både i forbindelse med opsætning, men også tydeliggøres via hurtigere og mere effektiv support fra vores konsulenter.

Vi er igen i år stolte af at kalde os Lenovo Partner 2017. Det betyder, at vi via et tæt løbende samarbejde med Lenovo, sikrer os, at din virksomhed altid får de helt rigtige systemer og løsninger til de opgaver I står over for – både nu og på sigt.

Lenovopartner 3

Hvad end I har behov for nye bærbare eller stationære computere, så kan vi med vores kompetencer og erfaring finde den helt rette løsning. Vi kan også tilbyde en tablet eller tablet+computer løsning for maksimal fleksibilitet på farten. Disse løsninger er blot få af mange inden for de  populære Lenovo produktlinjer så som:

  • YOGA-serien
  • ThinkPad-serien
  • IdeaPad-serien
  • THINKCENTRE-serien

Se og lær meget mere om Lenovos udvalg af løsninger her: www.lenovo.com

Kontakt os på

Eller udfyld formularen og få et uforpligtende møde

Consensus IT kåret til Gazelle

Selvom vi har mere end 20 år på bagen er vi stadig i fuldt firspring. Vi er stolte over at vores virksomhed er blevet kåret som Gazelle for tredie år i træk. Vi takker vores mere end 700 brugere for den tillid de viser os hver dag. Consensus IT er AAA ratet.

Consensus IT a/s | Carl Jacobsens Vej 20 | DK-2500 Valby, Denmark | Tlf: 36 13 22 22

×
Menu
Ring
Skriv