OFFICE 365

Fleksible Office 365-løsninger

Med Office 365 er det slut med at have et væld af forskellige licenser og versioner af de populære office-programmer. Den fælles løsning hentes i skyen og kan tilrettes og justeres alt efter den specifikke medarbejders behov, så i altid har de helt rigtige programmer og applikationer ved hånden i dagligdagen.

Via Office 365 får alle medarbejdere adgang til de velkendte office-programmer uanset hvor de befinder sig og hvilket (iOS, Android, Windows) device de benytter. Løsningen tilbyder desuden et fælles domænenavn til alle medarbejderes email-adresser via Microsoft Outlook. Af yderligere muligheder medfølger blandt andet video konferencer, kalenderdeling og lynhurtig fildeling både internt og eksternt i virksomheden.

 
Hvorfor rykke over på skyen?
  • Omkostninger: Få værktøjer til at forbedre tilgængelighed, produktivitet og sikkerhed mens omkostningerne holdes nede.
  • Fleksibilitet: Du kan selv justere løsningen og de medfølgende muligheder i takt med at din forretning vokser.
  • Mobilitet: Nem adgang til viden og informationer når dine medarbejdere er på farten.
 

Få samling på populære applikationer som Word, Excel, Powerpoint, Outlook og OneDrive, og del dine filer med kollegaer og forretningsforbindelser – lynhurtigt. Office 365 opdateres løbende, så du slipper for at skulle investere i nye versioner på sigt. Med Office 365 sparer du dine medarbejdere tid, og din virksomhed penge ved at styrke produktivitet og samarbejde på tværs.

Med Office 365 følger en række specifikke fordele, som kan øge din produktivitet:

  • Bedre kommunikation og samarbejde
  • Forøgelse af din virksomheds mobilitet
  • Brug data til at skabe stærkere indsigt i din forretning.

Som Microsoft selv siger: ” Work anywhere, anytime, on any device. Office 365 is ready when you are.”

 
Kontakt os på

Eller udfyld formularen og få et uforpligtende møde

Consensus IT kåret til Gazelle

Selvom vi har mere end 20 år på bagen er vi stadig i fuldt firspring. Vi er stolte over at vores virksomhed er blevet kåret som Gazelle for tredie år i træk. Vi takker vores mere end 700 brugere for den tillid de viser os hver dag. Consensus IT er AAA ratet.

Consensus IT a/s | Carl Jacobsens Vej 20 | DK-2500 Valby, Denmark | Tlf: 36 13 22 22

×
Menu
Ring
Skriv