KOM I GODT SELSKAB

Consensus er IT-afdeling for en række danske virksomheder, placeret i og omkring Storkøbenhavn, men også for dine lokal afdelinger i resten af landet.

Vi servicerer +700 brugere hver dag i alt fra nystartede små virksomheder til meget veletablerede større virksomheder, med vidt forskellige behov. Vi har leveret til vores kunder i mere end 20 år og har den højeste kreditscore AAA og ser frem til et uforpligtende møde så vi også kan hjælpe dig med at holde din virksomhed rullende.

Du kan møde et lille udvalg af kunder her og kan altid kontakte os for en reference

Kontakt os på

Eller udfyld formularen og få et uforpligtende møde

SADOLIN & ALBÆK A/S (nu Colliers)

Med en virksomhed på 40-45 ansatte lå det ikke lige i kortene, at der skulle ansættes en IT-ansvarlig. Og det på trods af, at vores virksomhed solgte viden – med dertilhørende enorm afhængighed af computere, netværk og adgang til data. Vi stod med en IT-infrastruktur, der netop var opgraderet efter mange års forfald og et fuldt Office365 univers, som vi ikke helt vidste hvad vi skulle stille op med. Og en leverandør, der var blevet opkøbt for anden gang og en oplevelse af, at være så ”lille en fisk”, at den hjælp, vi indimellem havde brug for, var meget svær at få.

Så kom Consensus it heldigvis på banen.

De blev lige præcis den IT-afdeling, vi havde brug for, med daglig support (også onsite efter behov), stabil drift, kobling med 3. partssystemer og rådgivning om de mere strategiske udviklingsopgaver – alt sammen leveret med utrolig stor venlighed, hjælpsomhed, pædagogisk sans og forståelse for vores forretning og brugernes behov.

Mette Lundorf
HR- og Kommunikationschef (inkl. IT ansvar),
Sadolin & Albæk (nu Colliers)

”Jeg ville til enhver tid igen vælge Consensus it til at varetage alt IT – for selvom de ikke sidder i samme hus, mærker man ikke forskellen, og det er enormt trygt at vide, at virksomhedens vitale IT-infrastruktur mv. ligger i så dygtige og dedikerede hænder.”

Mette Lundorf
Stifter og ejer af Working Titles, workingtitles.dk


Gaihede A/S

I Gaihede har vi de sidste 10 år outsourcet IT til Consensus it, så vi kan koncentrere os om vores arbejde som ingeniører og arkitekter.

Vi har været i vækst i hele perioden, hvilket har betydet løbende udvikling, servicering og opdatering af vores hardware og software.

Consensus har med teknisk indsigt og forretningsforståelse været en glimrende sparringspartner i udvælgelsen og implementering af samlede løsninger omfattende hardware, software og servicering, der sammensat er tilpasset vores behov.

Vi har fået implementeret en enkel og ensartet struktur og opsætning af vores personlige og fælles IT-værktøjer. Vores egen ”Gaihede-IT-model” kan ligeledes let og enkelt udvides og opdateres, når behovet skulle opstå.

For at kunne passe vores kunder indenfor vores fagområde er det en nødvendighed, at den IT, vi bruger i hverdagen, altid er velfungerende og opdateret.

 

“Consensus adskiller sig fra de almindelige it-leverandører ved både at have indsigt i de programmer, vi anvender i hverdagen, og samtidig beherske komplicerede programmeringsforhold, som bare bliver klaret, uden præsentation af uforståelig teknisk information.”

Vi oplever med Consensus´ indsats, at vi trygt kan regne med stabil drift og en nødvendig hjælpende hånd til hverdagens IT-udfordringer.

Ragn T. Gaihede – Bygningsingeniør,
stifter af Gaihede A/S, www.gaihede.dk


Egalet Ltd. Danmark

Vi har i Egalet Danmark haft Consensus IT som IT-afdeling i en længere årrække med stor tilfredshed. Kernen i vores samarbejde har været personlige relationer, indbyrdes forståelse og en dialog bygget på tillid og troværdighed.

Specielt i opstartsfasen, men også løbende har vi sat pris på Consensus’ evne til at etablere dialog og forventningsafstemme, så alle ender møder hinanden.

Den stærke dialog er også kendetegnet ved Consensus’ proaktive tilgang, som betyder de er på forkant med problemer samt opgraderer på infrastrukturen, så vores forretning ikke lider under ophobede IT-problemer.

Et samarbejde fungerer, når der skabes tillid gennem dialog og en fælles forståelse for behov og involvering. I sidste ende søgte vi en IT-leverandør, som tager ansvar og tillid alvorligt og sikrer stabilitet for vores forretning – det gør Consensus IT.

“Den stærke dialog er også kendetegnet ved Consensus’ proaktive tilgang, som betyder de er på forkant med problemer samt opgraderer på infrastrukturen, så vores forretning ikke lider under ophobede IT-problemer.”

Karsten Lindhardt – VP R&D,
Direktør i Egalet Ltd. Danmark


ARPE & KJELDSHOLM A/S

I ARPE OG KJELDSHOLM har vi haft Consensus som IT-afdeling i mere end 10 år. Vores samarbejde startede tilbage i 2006, hvor vi var i underkanten af 15 medarbejdere og Consensus bestod af Martin og Jesper. Fra starten har vores samarbejde været kendetegnet ved gensidig tillid og stærke personlige relationer.

Vi vægter generel IT-sikkerhed og fleksibilitet i forhold til at undgå afbrudte arbejdsprocesser, meget højt. Consensus har været det optimale valg for os på specielt disse parametre siden opstarten.

I takt med at begge virksomheder er vokset i størrelse, har Consensus været dygtige og proaktive i deres tilgang til at skalere og vurdere vores nuværende samt fremtidige behov. De har yderligere været gode til at integrere deres nye konsulenter på en god og behagelig måde, som sikrer at vi altid får den forventede service uanset hvem, der står for at løse den opståede opgave.

Senest, bidrog Consensus gnidningsfrit med at flytte vores IT fra flere separate lokationer og kontorer til vores nye kontor i Carlsberg Byen, hvor vi alle er samlet under samme tag.

 

“Med Consensus som samarbejdspartner, ville det ikke give mening at have en ’inhouse’ IT-afdeling, da vores langvarige partnerskab med Consensus bærer præg af, at vi alligevel føler vi har en dedikeret IT-afdeling.”

Thomas Sørensen – Partner
ARPE & KJELDSHOLM A/S

Consensus IT kåret til Gazelle

Selvom vi har mere end 20 år på bagen er vi stadig i fuldt firspring. Vi er stolte over at vores virksomhed er blevet kåret som Gazelle for tredie år i træk. Vi takker vores mere end 700 brugere for den tillid de viser os hver dag. Consensus IT er AAA ratet.

Consensus IT a/s | Carl Jacobsens Vej 20 | DK-2500 Valby, Denmark | Tlf: 36 13 22 22

×
Menu
Ring
Skriv