Man kan ikke være bedst til alting. I forstår jeres forretning, men hvad med de IT-løsninger der understøtter jeres forretning?

Vi hjælper jer med råd, retning og at sikre en god ROI på IT-investeringerne, kort sagt ting som:

  • Hvordan skal jeres IT-strategi se ud?
  • Hvem rådfører I jer med, inden I træffer beslutninger om IT-investeringer?
  • Hvem kan stille de rigtige spørgsmål til systemleverandøren? Og forstå svarene?

Herunder er eksempler på nogle af de ting vi kan hjælpe jer med.

Hvordan skal jeres IT-strategi se ud?

I har en strategi der fortæller jer, hvordan I har tænkt jer at nå jeres forretningsmæssige mål, men har I også en IT-strategi der understøtter denne strategi? Vi kan hjælpe jer, både med at se jeres IT-strategi efter i sømmene, hvis I har brug for det, eller hjælpe jer med forslag til hvordan I opbygger en IT-strategi.

Hvem stiller de rigtige spørgsmål til leverandørerne af IT-systemer? Og hvem forstår svarene?

Når I har sidder overfor en leverandør af software eller hardware eller andre IT-løsninger, så ved I at det både kan være svært at forstå alt hvad der bliver sagt og ikke mindst at få stillet de rigtige spørgsmål. Og hvem sikrer at det I ser i salgspræsentationen også passer ind i de IT-løsninger og systemer I har kørende allerede? Med Consensus som jeres IT-afdeling så kan vi hjælpe jer med dialogen, sidde med ved bordet, eller bare være i baghånden og rådgive jer, inden I siger skriver under.

Vi taler jeres sprog

DHCP, DNS, AD, 802.11 og forskellen mellem bits og bytes: Ja, vi taler og forstår IT. Men vigtigere endnu, så taler og forstår vi også dansk og forretning, og vi skal nok oversætte IT’sk til dansk, både så I forstår det og så I forstår hvordan IT kan understøtte jer rent forretningsmæssigt.

IT-helbredstjek

Har I overblikket over jeres IT-løsninger? Hvordan de hænger sammen, om det er opdaterede og hvad der skal ske hvis jeres IT-systemer går ned? Har I styr på jeres backup, jeres sikkerhed og hvor jeres data ligger? Vi kan hjælpe jer med at lave et IT-helbredstjek som giver jer et overblik, både over hvordan tingene ser ud, og hvor der måske er plads til forbedringer – og den indsats der skal til for at nå derhen hvor I gerne vil være.