Cookie og Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores websted, bliver der indsamlet oplysninger om dit besøg, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger  kan du slette dine cookies og undlade videre brug af websted, eller slå tilladelse til cookies fra i din browser. På denne side kan du læse mere om, hvilke informationer der indsamles, formålet med at indsamle informationerne, og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Generelt

På vores websted anvender vi såkaldte “cookies”, som er tekstfiler der gemmes på din computer, smartphone eller tilsvarende. Cookies gør det muligt at genkende dit device, huske indstillinger, opsamle statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Du kan slette eller blokere for cookies i din browser. Det kan du gøre ved at følge  vejledningen på webstedet her: https://minecookies.org/cookiehandtering (eksternt websted – vi har ikke ansvaret for indholdet) eller kigge i vejledningen til den browser du bruger,

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies,  vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig. Du kan samtidig også risikere, at vores websted ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Webstedet anvender cookies fra tredjeparter som du kan læse mere om, herunder.

Facebook & LinkedIn

Vi bruger cookies fra tredjepartspartnere som Google, LinkedIn og Facebook til markedsføringsformål. Vi benytter Facebook-pixel og LinkedIn Insights Tag, som er et analyseværktøj, som kan måle effektiviteten ved annoncering på baggrund af de handlinger, som du har foretaget dig på vores hjemmeside. Facebook Pixel og LinkedIn Insights Tag har til formål at sikre, at annoncer på Facebook og LinkedIn bliver vist til de rette personer og for at kunne opbygge annoncegrupper. Vi anvender Facebook-pixel og LinkedIn Insights Tag med det formål at kunne målrette markedsføring på Facebook og LinkedIn. Du kan læse mere om Facebook-pixel via dette link https://www.facebook.com/business/help/742478679120153?id=1205376682832142 og du kan læse mere om LinkedIn Insights Tag via dette link https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/a427660.

Med ovennævnte cookies kan vi vise dig markedsføringsmateriale om os på andre hjemmesider, du besøger på internettet. Vi kan også dele oplysninger om din adfærd, herunder interesser på vores hjemmeside med tredjeparter (herunder tredjeparts hjemmesider og/eller sociale netværk), så der kan vises målrettede annoncer til dig og andet indhold, som er tilpasset specielt til dig. Det betyder, at ser du f.eks. vores nyheder på vores hjemmeside om børsnoteringer, som vi har stået bag, så kan det være, at du får vist reklamer for børsnoteringer udbudt af andre virksomheder på tredjeparts hjemmesider. Vi bruger desuden cookies til at muliggøre vores målrettede annonceprogram. I dette program bruger vi cookies til at registrere, hvilke annoncer du har set, og hvor mange gange du har set en bestemt annonce.

Google Analytics

Vi benytter funktionerne Ads og Remarketinglister fra Google Analytics for Display Advertisers. Vi og Google bruger førstepartscookies (f.eks. cookien fra Google Analytics) og tredjepartscookies (f.eks. cookien fra DoubleClick) til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg på vores hjemmeside. Det betyder, at leverandører som Google kan vise annoncemateriale om os på andre hjemmesider, som du besøger på internettet. Google Analytics giver os mulighed for at følge en session rundt på vores hjemmeside og giver os mulighed for at tilpasse indholdet efter relevans. Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender vores hjemmeside. De oplysninger, som cookien indsamler om dit brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge Google Analytics for Display Advertisers inklusive Ads og fravælge tilpassede annoncer fra Google Displaynetværket ved at besøge Google Ads Preferences Manager. For at give besøgende på en hjemmeside bedre muligheder for at kontrollere, hvordan deres data indsamles af Google Analytics, har Google udviklet et fravalgstilføjelsesprogram til browsere. Du kan hente det ved at besøge Google Analytics Opt-out browser Add-on, så du kan fravælge Googles programmer.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig, din computer eller din smartphone. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder vores kontaktformular .

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer (og dermed din omtrentlige, geografisk placering), samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse andre informationer du afgiver.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil være mest relevante for dig, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som eksempelvis at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indholdet på vores websted.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af webstedet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.  Det gør du ved at slette dine cookies (se vejledingen til din browser), hvorefter de informationer om adfærd vi har opsamlet om dig, ikke længere kan tilbageføres til dig (data er dermed anonymiseret).

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til os via vores kontaktformular.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle de personoplysninger du har sendt til os, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til os via vores kontaktformular.

Udgiver

Websted ejes og drives af:

Consensus IT
Carl Jacobsens Vej 20, 3. sal
2500 Valby
Telefon 36 13 22 22