Frank-Kristensen

Frank Kristensen

Direktør

M: +45 2268 6100
E: frank.kristensen@consensus-it.dk

Jeg er født i 1967, vokset op i Søborg.

Med næsten 30 års erfaring fra it-branchen har jeg set lidt af hvert, arbejdet med et væld af platforme og solgt en masse forskellige løsninger, det meste af tiden med fokus på kunder, forretningsudvikling og ledelse.

Som kommerciel direktør er det min opgave at sikre vi sammen kan fortsætte udviklingen og hele tiden udvide den solide platform, som i dag er et kendetegn for Consensus.

IMG_0005

Martin Wiil

Direktør

M: +45 4081 6861
E: wiil@consensus-it.dk

Jeg er født i 1973 og har mere end 20 års erfaring med IT i erhvervsvirksomheder. I 1999 startede jeg Consensus-it, fordi jeg bare måtte være på en arbejdsplads, hvor mennesket er i centrum.

Jeg har det overordnede ansvar for at vores omverden er glad for at handle med os. Jeg arbejder ydmygt for vores kunder og er meget optaget af, at kunden altid får den bedste løsning og den IT-platform, der skaber de bedste rammer for at nå deres forretningsmål.

I 2011 færdiggjorde jeg en 4½-årig uddannelse som psykoterapeut. Det hjælper mig til at forstå mennesker og organisationer, kommunikere bedre og har yderligere forstærket min vilje til at opnå consensus.

Jeg bor på Vesterbro og min fritid bruger jeg sammen med venner og Victor, som jeg er voksenven for på sjette år gennem foreningen Børns Voksenvenner. Herudover bliver det til en løbetur i ny og næ.

IMG_0042 copy

Henrik Sjøstrand

Sales Manager

M: +45 6142 4647
E: hs@consensus-it.dk

Jeg er født i 1965, opvokset i København og bor nu i Vanløse.

Jeg startede som konsulent i Consensus it i oktober 2014 og sørger for, at vi løbende udvider vores kundekreds inden for IT/AV.

Inden jeg startede hos Consensus it, har jeg arbejdet 16 år i AV-verdenen og fik derigennem for 10 år siden kendskab til Consensus IT.

Der oplevede jeg den faglige dygtighed og de it-kompetencer, som kendetegner Consensus IT.

Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om at sige ja til at starte i Consensus IT.

Gennem et stort engagement i dialogen med kunder og relationer arbejder jeg målrettet for at indfri de opstillede mål. Jeg er resultatorienteret, prioriterer mine indsatser og er overbevist om, at forandringer også byder på nye muligheder.

Mit varemærke er troværdighed, loyalitet og naturlig indsigt i andres situation og udfordringer – og så har jeg styr på mine opgaver.

I min fritid er jeg sammen med familien og mine venner. Men der bliver også plads til en sund løbetur rundt om Damhussøen.

Udvalgt af Dennis

Dennis Brockmann

IT-Konsulent

M: +45 2646 5414
E: dennis@consensus-it.dk

Jeg er født i 1980 i Hvidovre og opvokset i Valby. I 2022 flyttede min dejlige kone og 2 sønner til en lille landsby kaldet Tranegilde, som er beliggende i Ishøjs grønne naturområde.

Jeg er uddannet datatekniker årgang 2002 fra Ballerup T.E.C.. Og har, som den store IT-nørd jeg er, beskæftiget mig med faget lige siden.

Tiltrådte i Consensus-IT tilbage i November 2020 – hvor jeg fra dag ét af, blev taget godt imod af hele holdet. Og når de så samtidig er en flok ligesindet teknisk kompetente nørder, så kan ærligt sige at det er en sand fornøjelse at tage på arbejde, hver morgen.

Som person, er jeg meget rolig og altid glad, smilende og sætter en dyd i at gøre mit arbejde til fulde.

Efter 20 år i branchen har jeg  fået tilstrækkeligt med ben i næsen til at håndtere selv de mest kritiske opgaver uden man kan se panikken i øjnene.

I min fritid står den på en masse gaming på pc og skrue på cykler. Weekenderne står oftest på tid med familien og mountainbike-ture i skoven med venner og kæreste.

Udvalgt af Patrick - IMG_17564

Patrick Jensen

IT-Supporter

D: +45 2348 7074
E: patrick@consensus-it.dk

Jeg er født i 1987 og har boet på Amager det meste af mit liv.

Jeg kommer med en lidt blandet baggrund, hvor jeg både har uddannelse inden for handel hos CBS og IT hos TEC.

Jeg har brugt en masse år inden for detailhandel, hvilket har givet mig nogle gode værktøjer i bestræbelsen for at yde den bedste kundeservice.

Da jeg har altid har haft en kæmpe interesse for IT privat, valgte jeg derfor at tage springet ud i et branche skift og tog mig en uddannelse inden for faget. Et valg jeg er meget glad for den dag i dag.

I min tid som IT supporter har jeg været meget rundt omkring forskellige setup og løsninger, så jeg føler mig godt klædt på til de daglige udfordringer man nu kunne møde.

I min fritid bruger jeg meget tid på venner og familie, computer/gaming samt råbe ad mit TV under fodboldkampe.

Sune-kofoed-svendsen

Sune Kofoed Svendsen

IT-Supporter

D: +45 2548 7387
E: support@consensus-it.dk

Jeg er født i 1999, og havde min spæde opvækst i Høje-Tåstrup som jeg dog flyttede fra kort før skolestart.

Tiden efter har jeg været bosiddende i Ringsted set bort fra et år på efterskole og 2 højskoleophold.

Jeg har altid været teknisk interesseret og valgte derfor at starte som på en HTX efter folkeskolen, jeg følte at jeg var det rigtige sted, men at jeg ikke var ordentligt moden til det på tidspunktet.

Jeg valgte at prøve noget andet og få noget service erfaring fra både Rema 1000 og McDonald’s, indtil jeg i sommeren 19 gik i gang med uddannelsen som IT-Supporter. Alt min elevtid blev brugt hos den samme virksomhed hvor jeg også fortsatte et lille års tid efter endt elevtid.

I min fritid er jeg glad for at være sammen med venner omkring rollespil, eller bare hygge mig med en tur på Mountain bike, eller bare spille computer.

Mikkel

Mikkel Gjedde-Simonsen

IT-Supporter

M: +45 2646 5414
E: mikkel@consensus-it.dk

Mit navn er Mikkel Gjedde-Simonsen født 1992 og opvokset på Vesterbro. Jeg har boet de sidste 3 år i Viborg for at tage IT-Supporter/Data Tekniker Uddannelsen på Mercantec og gennemføre mit elevforløb, som jeg afsluttede sommeren 2023.

Jeg er stadigvæk ret ny inde for faget men er blevet klædt godt på gennem min uddannelse. Jeg ser frem til at lære nye teknologier, få taget de rette certifikater til gavn for kunderne og at komme ud og yde den bedste support og service.

Min fritid bruger jeg på venner, familie og på at spille enten 8-ball pool eller computer. Lidt af fritiden bliver også brugt på at holde mig i form med hjemmetræning, mens jeg ser fodboldkampe på tv’et.

charlotte-pic

Charlotte Dohn

Regnskabsassistent