IMG_0005

Martin Wiil

Direktør

M: +45 4081 6861
E: wiil@consensus-it.dk

Jeg er født i 1973 og har mere end 20 års erfaring med IT i erhvervsvirksomheder. I 1999 startede jeg Consensus-it, fordi jeg bare måtte være på en arbejdsplads, hvor mennesket er i centrum.

Jeg har det overordnede ansvar for at vores omverden er glad for at handle med os. Jeg arbejder ydmygt for vores kunder og er meget optaget af, at kunden altid får den bedste løsning og den IT-platform, der skaber de bedste rammer for at nå deres forretningsmål.

I 2011 færdiggjorde jeg en 4½-årig uddannelse som psykoterapeut. Det hjælper mig til at forstå mennesker og organisationer, kommunikere bedre og har yderligere forstærket min vilje til at opnå consensus.

Jeg bor på Vesterbro og min fritid bruger jeg sammen med venner og Victor, som jeg er voksenven for på sjette år gennem foreningen Børns Voksenvenner. Herudover bliver det til en løbetur i ny og næ.

IMG_0042 copy

Henrik Sjøstrand

Sales Manager

M: +45 6142 4647
E: hs@consensus-it.dk

Jeg er født i 1965, opvokset i København og bor nu i Vanløse.

Jeg startede som konsulent i Consensus it i oktober 2014 og sørger for, at vi løbende udvider vores kundekreds inden for IT/AV.

Inden jeg startede hos Consensus it, har jeg arbejdet 16 år i AV-verdenen og fik derigennem for 10 år siden kendskab til Consensus IT.

Der oplevede jeg den faglige dygtighed og de it-kompetencer, som kendetegner Consensus IT.

Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl om at sige ja til at starte i Consensus IT.

Gennem et stort engagement i dialogen med kunder og relationer arbejder jeg målrettet for at indfri de opstillede mål. Jeg er resultatorienteret, prioriterer mine indsatser og er overbevist om, at forandringer også byder på nye muligheder.

Mit varemærke er troværdighed, loyalitet og naturlig indsigt i andres situation og udfordringer – og så har jeg styr på mine opgaver.

I min fritid er jeg sammen med familien og mine venner. Men der bliver også plads til en sund løbetur rundt om Damhussøen.

Rob

Robert Grøndahl Winther

CTO

M: +45 6035 3020
E: rob@consensus-it.dk

Jeg er født I 1964 i Aalborg, men har boet hele mit voksne liv på Sjælland, nu i Glostrup

Min baggrund er i ledelse, men jeg har altid interesseret mig for IT, og siden 2000 har jeg haft fornøjelsen af at beskæftige mig med ledelse af IT-folk og IT-leverancer.

Jeg har altid arbejdet i krydsfeltet mellem IT og forretning og har en bred erfaring, både fra kundesiden og leverandørsiden.

Siden min start i Consensus IT i august 2019 ha jeg nydt at være en del af vores ‘reboot’ hvor vi har påbegyndt den transformation der skal gøre os endnu bedre til at hjælpe både nye og eksisterende kunder med IT-rådgivning, IT-implementering og IT-support.

I min fritid er jeg ofte at finde bag mit kamera eller på min mountainbike, gerne i Hareskoven, og jeg holder meget af at tage både min dejlige kone og mit kamera med på rejser så vi kan få både oplevelser og billeder med hjem.

Udvalgt af Dennis

Dennis Brockmann

IT-Konsulent

M: +45 2646 5414
E: dennis@consensus-it.dk

Jeg er født i 1980 i Hvidovre og opvokset i Valby. Dog bor jeg pt. i Rødovre, sammen med min kæreste og lille søn.

Jeg er uddannet datatekniker årgang 2002 fra Ballerup T.E.C.. Og har, som den store IT-nørd jeg er, beskæftiget mig med faget lige siden.

Tiltrådte i Consensus-IT tilbage i November 2020 – hvor jeg fra dag ét af, blev taget godt imod af hele holdet. Og når de så samtidig er en flok ligesindet teknisk kompetente nørder, så kan ærligt sige at det er en sand fornøjelse at tage på arbejde, hver morgen.

Som person, er jeg meget rolig og altid glad, smilende og sætter en dyd i at gøre mit arbejde til fulde.

Efter 20 år i branchen har jeg  fået tilstrækkeligt med ben i næsen til at håndtere selv de mest kritiske opgaver uden man kan se panikken i øjnene.

I min fritid står den på en masse gaming på pc og skrue på cykler. Weekenderne står oftest på tid med familien og mountainbike-ture i skoven med venner og kæreste.

Udvalgt af Patrick - IMG_17564

Patrick Jensen

IT-Supporter

D: +45 2348 7074
E: patrick@consensus-it.dk

Jeg er født i 1987 og har boet på Amager det meste af mit liv.

Jeg kommer med en lidt blandet baggrund, hvor jeg både har uddannelse inden for handel hos CBS og IT hos TEC.

Jeg har brugt en masse år inden for detailhandel, hvilket har givet mig nogle gode værktøjer i bestræbelsen for at yde den bedste kundeservice.

Da jeg har altid har haft en kæmpe interesse for IT privat, valgte jeg derfor at tage springet ud i et branche skift og tog mig en uddannelse inden for faget. Et valg jeg er meget glad for den dag i dag.

I min tid som IT supporter har jeg været meget rundt omkring forskellige setup og løsninger, så jeg føler mig godt klædt på til de daglige udfordringer man nu kunne møde.

I min fritid bruger jeg meget tid på venner og familie, computer/gaming samt råbe ad mit TV under fodboldkampe.

IMG_2950

Christian Lindeskov Ingendahl

IT-Supporter

D: +45 2291 3537
E: christian@consensus-it.dk

Jeg er født i 1982 og er opvokset på Amager. I dag bor min hustru, mine dejlige 3 børn og jeg i Jyderup.

Jeg er uddannet IT-supporter og fik mit svendebrev i september 2022 hos TEC Ballerup.

Jeg har været så heldig at blive en del af Consensus-IT  fra 1. marts 2023. Det er jeg meget stolt af og meget glad for, da der er et meget stærkt sammenhold i Consensus-IT.

Før jobbet som IT-supporter var jeg i musik-/filmbranchen som musiker, lydtekniker og tonemester. Det jeg har taget med derfra er samarbejdet med mennesker, hvor IT er værktøjet.

I min fritid går tiden med min kære familie, hus, have og mit lydstudie i kælderen.