Jeres
IT-afdeling

Vi kan være IT-leverandøren I kontakter når I har behov for det, men allerhelst vil vi være jeres IT-afdeling, og have en mere aktiv rolle hvor vi hjælper jer med at følge med udviklingen, både i forhold til jeres egne IT-behov men også i forhold til den udvikling der foregår i IT-verdenen i øvrigt.

I Consensus IT har vi ikke udviklet vores egne proprietære produkter. Vores løsninger er sammensat af standard IT-løsninger hvilket betyder at du ikke bliver ‘låst’ til os, hvis I en dag beslutter jer til, selv at overtage hele eller dele af
IT-opgaverne fra os, selvom vi naturligvis hellere vil vise at vi er så gode, at I har lyst til at arbejde sammen med os mange år frem.

SKAL VI VÆRE JERES IT-AFDELING?

Rådgivning​

Man kan ikke være bedst til alting. I forstår jeres forretning, men hvad med de IT-løsninger der skal understøtte jeres forretning? Vi kan hjælpe jer med alt fra IT-strategi til rådgivning i forbindelse med beslutninger om IT-investeringer. Vi kan sidde med ved bordet hvis I ønsker det, eller bare være i baghånden når I har brug for et godt råd eller en forklaring I kan forstå, på alle IT-begreberne.

Implementeringer

Hvem hjælper jer med at få jeres IT-løsninger op og køre når de er købt? Hvem hjælper jer med at få data fra jeres on-premises-servere op i Skyen hvis I vil skifte til Office 365 og udnytte de mange muligheder det giver?Vi hjælper med både det praktiske og rådgivning i forbindelse med implementering af jeres IT-løsninger.

Uddannelse

Alt for mange virksomheder har prøvet at foretage IT-investeringer for så at opdage at de alligevel ikke får det forventede ud af dem.Vi hjælper jer med at introducere brugerne til de nye systemer og sparer jer tid både i forhold til at lære systemerne at kende og lære at bruge dem ordentligt.

Drift af IT-systemer

Hvem holder øje med at serverne kører som de skal? At I ikke nærmer jer grænsen for plads på serverne? At backup-kørslerne kører hver nat? Også i morgen. Og i næste uge. Og skulle uheldet være ude, hvem sørger så for at få servere op og køre igen – med alle data fra sidste backup?Vi drifter servere, firewalls, netværk og anden IT for en lang række kunder og vi kan også hjælpe jer.

Konsulentydelser

Hvornår har I sidst fået et overblik over jeres IT-løsninger og lavet et helbredstjek på jeres IT-sikkerhed?Vi hjælper med alt fra overblikket til at få styr på detaljerne i jeres IT-infrastruktur, og løser de konkrete opgaver vi bliver enige om, for jer.

Support og Help Desk

Hvem tager brugerne fat i, når de har problemer? I har muligvis en IT-wizzard på kontoret til de små udfordringer, men hvad med de store?Vi kan være jeres brugeres livline, og hvis I ønsker det, kan vi være jeres Single Point of Contact; Ét telefonnummer I ringer på, når I har IT-problemer.

LYST TIL ET UFORPLIGTIGENDE MØDE?

Ring til os på 36 13 22 22 eller udfyld kontaktformularen

Skal vi være jeres IT-afdeling?

Vi kan være IT-leverandøren I kontakter når I har behov for det, men allerhelst vil vi være jeres IT-afdeling, og have en mere aktiv rolle hvor vi hjælper jer med at følge med udviklingen, både i forhold til jeres egne IT-behov men også i forhold til den udvikling der foregår i IT-verdenen i øvrigt.

I Consensus IT har vi ikke udviklet vores egne proprietære produkter. Vores løsninger er sammensat af standard IT-løsninger hvilket betyder at du ikke bliver ‘låst’ til os, hvis I en dag beslutter jer til, selv at overtage hele eller dele af IT-opgaverne fra os, selvom vi naturligvis hellere vil vise at vi er så gode, at I har lyst til at arbejde sammen med os mange år frem.