Jeres
IT-afdeling

Vi kan være IT-leverandøren I kontakter når I har behov for det, men allerhelst vil vi være jeres IT-afdeling, og have en mere aktiv rolle hvor vi hjælper jer med at følge med udviklingen, både i forhold til jeres egne IT-behov men også i forhold til den udvikling der foregår i IT-verdenen i øvrigt.

I Consensus IT har vi ikke udviklet vores egne proprietære produkter. Vores løsninger er sammensat af standard IT-løsninger hvilket betyder at du ikke bliver ‘låst’ til os, hvis I en dag beslutter jer til, selv at overtage hele eller dele af
IT-opgaverne fra os, selvom vi naturligvis hellere vil vise at vi er så gode, at I har lyst til at arbejde sammen med os mange år frem.

SKAL VI VÆRE JERES IT-AFDELING?

Rådgivning​

Man kan ikke være bedst til alting. I forstår jeres forretning, men hvad med de IT-løsninger der skal understøtte jeres forretning? Vi kan hjælpe jer med alt fra IT-strategi til rådgivning i forbindelse med beslutninger om IT-investeringer. Vi kan sidde med ved bordet hvis I ønsker det, eller bare være i baghånden når I har brug for et godt råd eller en forklaring I kan forstå, på alle IT-begreberne.

Implementeringer

Hvem hjælper jer med at få jeres IT-løsninger op og køre når de er købt? Hvem hjælper jer med at få data fra jeres on-premises-servere op i Skyen hvis I vil skifte til Office 365 og udnytte de mange muligheder det giver? Vi hjælper med både det praktiske og rådgivning i forbindelse med implementering af jeres IT-løsninger.

Uddannelse

Alt for mange virksomheder har prøvet at foretage IT-investeringer for så at opdage at de alligevel ikke får det forventede ud af dem. Vi hjælper jer med at introducere brugerne til de nye systemer og sparer jer tid både i forhold til at lære systemerne at kende og lære at bruge dem ordentligt.

Drift af IT-systemer

Hvem holder øje med at serverne kører som de skal? At I ikke nærmer jer grænsen for plads på serverne? At backup-kørslerne kører hver nat? Også i morgen. Og i næste uge. Og skulle uheldet være ude, hvem sørger så for at få servere op og køre igen – med alle data fra sidste backup? Vi drifter servere, firewalls, netværk og anden IT for en lang række kunder og vi kan også hjælpe jer.

Konsulentydelser

Hvornår har I sidst fået et overblik over jeres IT-løsninger og lavet et helbredstjek på jeres IT-sikkerhed? Vi hjælper med alt fra overblikket til at få styr på detaljerne i jeres IT-infrastruktur, og løser de konkrete opgaver vi bliver enige om, for jer.

Support og Help Desk

Hvem tager brugerne fat i, når de har problemer? I har muligvis en IT-wizzard på kontoret til de små udfordringer, men hvad med de store? Vi kan være jeres brugeres livline, og hvis I ønsker det, kan vi være jeres Single Point of Contact; Ét telefonnummer I ringer på, når I har IT-problemer.

LYST TIL ET UFORPLIGTIGENDE MØDE?

Ring til os på 36 13 22 22 eller udfyld kontaktformularen

Skal vi være jeres IT-afdeling?

Vi kan være IT-leverandøren I kontakter når I har behov for det, men allerhelst vil vi være jeres IT-afdeling, og have en mere aktiv rolle hvor vi hjælper jer med at følge med udviklingen, både i forhold til jeres egne IT-behov men også i forhold til den udvikling der foregår i IT-verdenen i øvrigt.

I Consensus IT har vi ikke udviklet vores egne proprietære produkter. Vores løsninger er sammensat af standard IT-løsninger hvilket betyder at du ikke bliver ‘låst’ til os, hvis I en dag beslutter jer til, selv at overtage hele eller dele af IT-opgaverne fra os, selvom vi naturligvis hellere vil vise at vi er så gode, at I har lyst til at arbejde sammen med os mange år frem.