Office 365 / Microsoft 365

Skab bedre sikkerhed med Microsoft 365

Office 365 – eller Microsoft 365, som det faktisk hedder nu om dage – er langt mere end blot Office-programmerne Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Hos Consensus IT har vi stor erfaring med at opsætte Microsoft 365 for vores kunder, der sætter stor pris på løsningen.

Der er stor forskel på indholdet i de forskellige Microsoft 365 Office licenser til virksomheder, men fælles for dem alle er, at de både gør jeres virksomheds medarbejdere mere produktive, og gør jeres virksomhed mindre sårbar over for sikkerhedstrusler. Microsoft 365 giver jeres virksomhed effektive værktøjer til at arbejde, organisere og samarbejde – og er derfor en platform, der samler alt det, du skal bruge for at arbejde produktivt. Hvor som helst, når som helst og på alle dine enheder – fordelene med Microsoft 365 er mange.

Fordele for jeres virksomhed

Med Microsoft 365 business får I naturligvis adgang til alle Office-programmerne såsom Outlook, Word, Excel og PowerPoint – og hver bruger med licens, får desuden også mulighed for, at kunne installere Office-programmerne på helt op til 5 enheder. Med Microsoft 365 business kan I som virksomhed vælge kun at købe de licenser, I har brug for, og løbende justere op og ned i takt med, at jeres behov ændrer sig – så I kan spare penge, og være sikre på kun at betale for de licenser, I har brug for måned for måned.

Microsoft 365 hjælper, som tidligere nævnt, jeres virksomhed med at opnå en højere produktivitet: med alle jeres mailkonti på Microsoft 365, får I nemlig bl.a. mulighed for maildeling og adgang til en fælles kalender, der gør det muligt bl.a. at booke mødelokaler og udstyr til jeres møder. Derudover gør One Drive det også muligt for alle virksomhedens medarbejdere, at tilgå filer fra alle enheder, så I nemt kan arbejde fra flere forskellige lokationer – og med Teams får I mulighed for, at holde online-møder og forbedre samarbejdet på tværs af jeres virksomhed. En anden fordel ved Microsoft 365 er, at I kan spare tid på at sende filer rundt, og blot have den liggende ét sted, som flere medarbejdere derefter kan arbejde på sammen – og have mulighed for også at dele den med eksterne brugere. Med Microsoft 365 får jeres samarbejde enestående vilkår – jeres virksomheds medarbejdere bliver forbundet, systemets elementer arbejder sammen, alt kan integreres, alle har adgang til samme data – og kan redigere samtidigt. Alt gemmes løbende, så I slipper for at koordinere jeres data manuelt.

Sikkerhed

Udover Office-programmerne, produktivitet og samarbejde, byder Microsoft 365 desuden også på en stærk sikkerhedspakke bestående af en lang række forskellige værktøjer, såsom anti-virus, spam og kryptering, der alle har fokus på at forbedre cyber-sikkerheden for jeres virksomhed. Med en stigende risiko for cyberangreb, kan det derfor være en god idé, at investere i nye sikkerhedsløsninger for jeres virksomhed – hvilket er en af de mange grunde til, at vi hos Consensus IT anbefaler Microsoft 365. Dine medarbejdere vil opnå markant bedre beskyttelse af deres login, samt bedre beskyttelse af deres persondata. Ligeledes vil Microsoft 365 også hjælpe jeres virksomhed med at opnå bedre sikkerhed i forhold til dokumenter, data, filer og adgang til netværk. Beskyt jeres kundedata mod cyberkriminelle, uautoriseret adgang og utilsigtet sletning. Microsoft 365 hjælper jer med at holde jeres data sikre – også når de tilgås fra medarbejderes personlige enheder.

Hos Consensus IT er vi altid klar til at hjælpe vores kunder med at implementere nye løsninger som Microsoft 365. Skal vi også hjælpe jer? Kontakt os i dag

Office-programmerne

Microsoft 365 er naturligvis de kendte Office-programmer som Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Altid i nyeste version. Programmer som OneNote, OneDrive og Publisher følger også med. Og et par stykker mere. Hver bruger med licens har lov til at installere Office-programmerne på op til 5 computere.

Produktivitet

Med alle jeres mailkonti på Microsoft 365 følger også mulighederne for maildeling. Eller hvad med en kalender hvor I kan booke mødelokaler eller udstyr? Med One Drive får I mulighed for at få adgang til jeres filer fra alle enheder. Og med Teams kan I samarbejde og holde online-møder

Samarbejde

Hvem har den seneste version af det tilbud I er ved at lave til en kunde? Eller den præsentation I bruger ved kundemøder? I stedet for at sende filer rundt, kan I med Microsoft 365 have filen liggende ét sted – og  flere kan arbejde på den, samtidig. I kan også dele filer med eksterne brugere.

Overblik

Få overblik over alle jeres brugere og Microsoft 365-licenser samlet ét sted. Og i Microsoft 365’s adminstrationssystem  kan I styre brugrettigheder, tildele adgange til fællespostkasser og en lang række andre ting. Eller I kan overlade opgaven til Consensus IT.

Skalering

Køb kun de licenser I har brug for, og juster op og ned i takt med at jeres behov ændrer sig, så I kun betaler for de licenser I har brug for, måned for måned.

Og med Office 365 får jeres brugere også mulighed for at installere deres Office-pakke på op til 5 computere, eksempelvis på deres private computer hjemme.

Sikkerhed

Beskyt jer mod cybertrusler som virusser, malware, phishingforsøg, ransomware, spam og andre trusler. Beskyt jeres kundedata mod cyberkriminelle, uautoriseret adgang og utilsigtet sletning. Og Microsoft 365 hjælper jer med at holde jeres data sikre, også når de tilgås fra medarbejderes personlige enheder.

Lyst til at høre mere? Kontakt os for et uforpligtigende møde

Ring til os på 36 13 22 22 eller udfyld kontaktformularen