Office 365 eller Microsoft 365?

Office 365 – eller Microsoft 365 som det faktisk hedder nu om dage – er langt mere end bare Office-programmerne Outlook, Word, Excel og PowerPoint.

Med Microsoft 365 får du mulighed for at binde virksomheden bedre sammen, øge samarbejde og produktivitet og en lang række andre fordele:

Office-programmerne

Microsoft 365 er naturligvis de kendte Office-programmer som Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Altid i nyeste version. Programmer som OneNote, OneDrive og Publisher følger også med. Og et par stykker mere. Hver bruger med licens har lov til at installere Office-programmerne på op til 5 computere.

Produktivitet

Med alle jeres mailkonti på Microsoft 365 følger også mulighederne for maildeling. Eller hvad med en kalender hvor I kan booke mødelokaler eller udstyr? Med One Drive får I mulighed for at få adgang til jeres filer fra alle enheder. Og med Teams kan I samarbejde og holde online-møder

Samarbejde

Hvem har den seneste version af det tilbud I er ved at lave til en kunde? Eller den præsentation I bruger ved kundemøder? I stedet for at sende filer rundt, kan I med Microsoft 365 have filen liggende ét sted – og  flere kan arbejde på den, samtidig. I kan også dele filer med eksterne brugere.

Overblik

Få overblik over alle jeres brugere og Microsoft 365-licenser samlet ét sted. Og i Microsoft 365’s adminstrationssystem  kan I styre brugrettigheder, tildele adgange til fællespostkasser og en lang række andre ting. Eller I kan overlade opgaven til Consensus IT.

Skalering

Køb kun de licenser I har brug for, og juster op og ned i takt med at jeres behov ændrer sig, så I kun betaler for de licenser I har brug for, måned for måned.

Og med Office 365 får jeres brugere også mulighed for at installere deres Office-pakke på op til 5 computere, eksempelvis på deres private computer hjemme.

Sikkerhed

Beskyt jer mod cybertrusler som virusser, malware, phishingforsøg, ransomware, spam og andre trusler. Beskyt jeres kundedata mod cyberkriminelle, uautoriseret adgang og utilsigtet sletning. Og Microsoft 365 hjælper jer med at holde jeres data sikre, også når de tilgås fra medarbejderes personlige enheder.

Lyst til at høre mere? Kontakt os for et uforpligtigende møde