Event: Proaktiv IT-overvågning døgnet rundt

Krydser du også fingre når det gælder jeres IT-sikkerhed?

Behovet for it-sikkerhed bliver større og større hver eneste dag og det er ikke længere kun store samfundskritiske virksomheder som bliver udsat for angreb. Trusselsbilledet forandrer sig fra dag til dag og så snart én trussel er afværget, er der en ny som presser sig på.
Alle danske virksomheder har i dag behov for effektiv og øjeblikkelig beskyttelse af både medarbejdere samt forretningskritiske data.

Hos Consensus har vi gennem 25 år bygget en forretning op om at tage ansvar for kundernes IT-platform og sikkerhed og vi vil gå langt for at levere markedsledende IT-sikkerhed til alle vores kunder. Derfor har vi indgået et strategisk samarbejde med ARROW ECS og Check Point, som gør os i stand til at levere og servicere en af markedets stærkeste og mest konkurrencedygtige Managed Detection & Response platforme som via vores Security Operation Center overvåger din virksomhed 24/7, og proaktivt finder og isolerer trusler i dit netværk.

I den anledning vil vi gerne invitere dig til at komme forbi høre mere om hvordan du i samarbejde med Consensus kan beskytte din virksomhed bedst muligt mod Cyberangreb.

Vi ved godt at cyberkriminelle ikke skelner mellem store eller mindre virksomheder, derfor er løsningen bygget så den nemt skaleres fra ganske få til flere tusinde brugere.

Vi har fået muligheden for at bringe Leon Owen ind fra Check Point. Leon vil opdatere os på det aktuelle trusselsbillede og naturligvis gå i detaljer om mulighederne i deres Security Operation Center/MDR.

Agenda:

  • 09:30 – 10:00 velkommen samt en let morgenmad
  • 10:00 – 10:30 Aktuelt trussels billede for Cybersikkerhed
  • 10:30 – 11:00 Leon Owen – hvorfor skal jeg have mere IT-sikkerhed
  • 11:00 – 11:30 Leon Owen – Demo af Check Point SOC platform
  • 11:30 – 11.45 Frank Kristensen – Betyder NIS2 og andre direktiver noget for din virksomhed?
  • 12:00 – 13:00 Vi byder på en frokost

Lokation og dato:

11. juni, kl. 9:30 – 13.00
ARROW ECS Viby J
Jens Juuls Vej 42
8260 Viby J

12. juni, kl. 9:30 – 13.00
ARROW ECS Ballerup
Lautruphøj 2
2750 Ballerup

Du kan også tilmelde dig eventet på LinkedIn:

Tilmeld dig eventet her: